Kuce sa bazenom u Krimovici

Krimovica

Kuce sa bazenom u Krimovici

Po dogovoru
200m2
5
4
Da

Opis nekretnine

Na samo nekoliko kilometara od Budve i prelijepih plaža Jaz, Trsteno i Ploče, prodaju se dvije kuće. Smještene su u naselju Krimovica, sve popularnijem dijelu ,za miran porodičan odmor, daleko od velikih gužvi, a opet na samo na nekoliko minuta vožnje od svih dešavanja.

Lijepo ogradjeno i kultivisano dvorište sa zasadima raznog voca i cvijeca , ukupne površine 2350m2,  nudi visoku privatnost i mir. Ušuškane u zelenilu kuće posjeduju lijep prilaz, popločan kamenim pločama koji omogućava parking za više vozila, kao i sav potreban eksterni enterijer u dvoristu (roštilj, sač, ležaljke, stolovi i stolice, suncobrani...) 

Kuća I- Zauzima površinu od 100m2 i nalazi se na placu od 388m2. Po strukturi je trosobna i sastoji od dnevnog boravka, manje sobe, kuhinje sa trpezarijom, tri spavaće sobe i dva kupatila. Sa terase se pruža prelijep pogled na more.

Kuća II-  Zauzima povrsinu od 100m2 i nalazi se na placu od 1964m2. Po strukturi je dvosobna i  sastoji se  od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, saune, dvije sobe, dva kupatila. U dvoristu se nalaze dva bazena, jedan za odrasle i jedan za djecu.

Kuće posjeduju sve sto je potrebno za udoban zivot i odmor u prirodi, nadomak grada.

 

 

Agent za ovu nekretninu

Glavni detalji

Kategorija:
Prodaja kuća
Lokacija:
Krimovica
Cijena:
Po dogovoru
Tip:
Prodaja
Šifra:
2748
Kvadratura:
200m2
Spavaćih soba:
5
Ležajeva:
10
Kupatila:
4
Parking:
Da

Kontaktirajte nas za ovu nekretninu