Perazica Do-Vila sa bazenom i pogledom na more

Perazića Do

Perazica Do-Vila sa bazenom i pogledom na more

650.000€
241m2
3
3
Da

Opis nekretnine

U Rezevicima , prodaje se vila sa bazenom i pogledom na more. Zauzima povrsinu od 241m2 i nalazi se na zemljistiu povrsine 417m2. Vila se prodaje bez zavrsnih unutrasnjih radova, ali postoji mogucnost dogovora oko zavrsetka radova po zelji kupca. 

Vila se sastoji iz tri nivoa:

- Podrum ( suteren) koji zauzima povrsinu od 91m2 na kojem je rasporedjena ostava, veseraj, prostorija za nadzor svih električnih i elektronskih sistema u kući, prostorija čiju namjenu treba da definiše kupac

Prizemlje koje zauzima povrsinu od 68 m2. Na njemu je rasporedjen prilazni natkriveni hol, kupatilo i dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom

- Prvi sprat- Zauzima površinu od  82 m2. Na njemu je rasporedjena glavna spavaća soba s kupatilom i pripadajućom terasom, druga spavaća soba sa otvorenim pogledom na more, treća spavaća soba sa pogledom na more i zelenilo i kupatilo.

U dvorištu kuće se nalazi infinity prelivni bazen dimenzija 3,5 m x 7,5 m, s prostorijom za bazensku tehniku. U okviru parcele se nalaze i 3 parking mjesta.

Vila se nalazi u neposrednoj blizini manastira Reževići. Udaljena je od mora i velike pješćane plaže oko 500m. Rastojanje od Petrovca je oko 2km, a od Budve 18km.

Agent za ovu nekretninu

Slične nekretnine u Budvi

Trenutno nema nekretnina.

Glavni detalji

Kategorija:
Prodaja kuća
Lokacija:
Perazića Do
Cijena:
650.000€
Tip:
Prodaja
Šifra:
3926
Kvadratura:
241m2
Spavaćih soba:
3
Kupatila:
3
Korisna površina:
241m2
Parking:
Da

Kontaktirajte nas za ovu nekretninu

CAPTCHA
Ovo pitanje testira da li ste vi čovek i sprečava automatska spam slanja.