Vile sa otvorenim pogledom na more

Bečići

Vile sa otvorenim pogledom na more

1.050.000€
871m2
8
12
Da

Opis nekretnine

U Budvanskom naselju Ivanovici, prodaju se dvije vile apartmanskog tipa. Sagradjene su od najkvalitetnijih i najpostojanijih prirodnih materijala. Iako ozidane debelim klima blokovima i izolovane oblogom od stirodura te oblozene prirodnim mermerom ili pravim drvetom duz svakog kvadrata podne i zidne povrsine, kako spolja tako i iznutra gdje je postavljena prvoklasna keramika ili parket od sibirskog bora, vile su klimatizovane renomiranim Fujitsu inverter klima sistemom za sibirske noci. Spoj rucno kovane ograde i mermerne fasade daje objektima postojanost, a staklofasada i aluminijska bravarija uz savremen projekat ostrih uglova moderan izgled. Kupatila su opremljena skupocjenim sanitarijama renomiranog proizvodjaca Vilroy i Boch, kao i najkvalitetnijim Jacuzzi i Teuco hidromasaznim kadama.Kuhinje su ugradjene od strane renomirane Njemacke kuce Nobilia i opemljene najnovijom linijom Bosch tehnike.Namjestaj prati veoma naglasenu luksuznu notu i isporucen je od strane renomiranog Italijanskog proizvodjaca u luxory liniji.

Vila I - Zauzima povrsinu od 521m2. Rasporedjena je na cetiri etaže. Na prvoj etaži se nalazi garaža površine 84m2, na ostalim etažama je rasporedjeno  šest stambenih jedinica od po 63m2 . 

Vila II - Sastoji se od tri etaže, ukupne površine 350m2.  Na dvije etaže se nalaze dva studio apartmana od po 115m2 i garaža povrsine 63m2  sa dodatnim kupatilom od 35m2. ,dok se na poslednjoj ( trecoj etaži) nalazi terasa povrsine 125m2 sa spa kupatilom i roštiljem.

Obje vile se prodaju opremljene i posjeduju nesmetan i trajan pogled na more.

Postoji mogucnost kupovine susjednog placa povrsine 400m2 po cijeni od 105.000,00 eura. 

Agent za ovu nekretninu

Glavni detalji

Kategorija:
Prodaja kuća
Lokacija:
Bečići
Cijena:
1.050.000€
Tip:
Prodaja
Šifra:
3253
Kvadratura:
871m2
Spavaćih soba:
8
Kupatila:
12
Korisna površina:
871m2
Parking:
Da

Kontaktirajte nas za ovu nekretninu