Luksuzan projekat u Becicicma

Bečići

Luksuzan projekat u Becicicma

113.184€
42m2
0
1
Javni

Opis nekretnine

Predstavljamo Vam jedinstvenu priliku za investiciju u prestizni stambeno-poslovni projekat ukupne povrsine 57.000m2, smjesten u Becicima. Ovaj impresivni kompleks sastoji se od tri zgrade modernog dizajna koje pruzaju vrhunski komfor i stil zivota. 

Karakteristike objekta:

U sklopu objekta ce se nalaziti 24 sata obezbjedjenje i recepcija koji pruzaju vrhunski komfor i stil zivota, privatni bazen, trzni centar, kafici i restorani, teretana, garazna mjesta na dva nivoa... samo su dio povoljnosti kojke ce biti na raspolaganju stanarima i posjetiocima ovom kompleksa.

Strukture stanova :

U ponudi su razlicite strukture stanova pocev od garsonjera pa do jednosobnih i dvosobnih stanova cije se povrsine krecu od 40m2-87m2, koji ce u zavisnosti od polozaja posjedovati pogled na more ili okolno zelenilo. Obzirom da je rok koji je predvidjen za izgradnju ovog kompleksa kraj 2026 godine, posebna povoljnost prilikom kupovine stana je isplata  stana u ratama do zavrsetka gradnje, kao i oslobodjenje od placanja poreza na prenos vlasnistva. Cijena stanova po m2 se krece u intervalu od 2.550 e-3.500e pom2 u zavisnosti od strukture, spratnosti i polozaja stana. Postoji mogucnost kupovine garaznog mjesta po cijeni od 25.000 eura.

 

Agent za ovu nekretninu

Glavni detalji

Kategorija:
Prodaja stanova
Lokacija:
Bečići
Cijena:
113.184€
Tip:
Prodaja
Šifra:
4946
Kvadratura:
42m2
Spavaćih soba:
0
Kupatila:
1
Korisna površina:
42m2
Parking:
Javni
Sprat:
1

Kontaktirajte nas za ovu nekretninu

CAPTCHA
Ovo pitanje testira da li ste vi čovek i sprečava automatska spam slanja.